Corona del Pallars 2015

Partecipa

Corona de Pallars

Completa la ruta en el menor temps possible

La Corona del Pallars és un recorregut per fer en bicicleta de carretera que recorre gran part de les carreteres del Pallars Sobirà. Podràs sortir i fer-ho quan vulguis i en el temps que vulguis.

Tothom que completi la ruta abans del 31 d'octubre, obtindrà un val 2x1 per aquest hivern, per la compra d’un forfet de dia a Espot o Port Ainé, te’n regalem un altre pel mateix dia*.

Cronometrar la teva ruta és molt fàcil:

1) Utilitza l'app de Port Ainé per a llegir el QR que trobaràs al cartell a l'inici de la ruta per iniciar el teu cronometratge.

2) Fes la ruta en el menor temps possible.

3) Un cop arribis al final de la ruta i per a finalitzar el cronometratge llegeix el QR del cartell del final de ruta.

4) El teu temps es publicarà al web www.portaine.cat i al teu perfil My Skitude, sempre i quan hagis completat el recorregut sencer.

En cas que vulguis millorar el teu temps podràs registrar la ruta tantes vegades com desitgis.

* Promoció no acumulable. Validesa durant la temporada d’hivern 2015/2016.

Condicions legals:

QUÈ ÉS LA RUTA CRONOMETRADA?

 • És un repte destinat a promocionar l'entorn de Port Ainé a través de la pràctica d'activitat física de forma sana.
 • Les activitats a la muntanya comporten un risc. Quan participis en un repte recorda que la teva seguretat i la dels altres és la primera prioritat. En tot cas, la participació en els reptes és farà sota la teva pròpia responsabilitat.

COM PARTICIPAR?

 • Participar en la Ruta Cronometrada de Port Ainé és gratuït i requereix haver iniciat sessió al compte My Skitude de l’app de Port Ainé.
 • La cursa tindrà un ranking associat, on es mostraran els millors temps de cada un dels participants, sempre i quant la seva participació hagi quedat correctament registrada i sincronitzada.
 • Important! Abans d'apuntar-te al repte assegura't de tenir l'última versió de l'aplicació mòbil, i el GPS del teu dispositiu en mode actiu.

COM ES SELECCIONEN ELS GUANYADORS?

 • Hi hauran 2 guanyadors un de masculí i un de femení.
 • El guanyador serà el que hagi registrat el menor temps en cada categoria.
 • Els rànquings i guanyadors estan basats en les estadístiques calculades per FGC, en base a les dades GPS registrades per les aplicacions mòbils compatibles amb My Skitude.
 • La sincronització de tracks GPS es produeix automàticament quan el dispositiu mòbil disposa d’una connexió a Internet prou bona.
 • Un cop inscrit/a en el repte, només entraran en el concurs aquells tracks enviats durant l'interval de validesa del repte. Port Ainé no es farà responsable dels problemes que es puguin produir en l'adquisició i transmissió de les dades.
 • FGC garantirà el joc net mitjançant la validació dels resultats del guanyador amb l'objectiu de garantir que es compleixin els requisits dels reptes. Si es considera que aquests són falsos o fraudulents, es tornarà a triar un nou guanyador, i així successivament. FGC es reserva el dret, durant el transcurs del repte, de fer les validacions que consideri oportunes i els corresponents ajustos en els resultats.

COM S’ANUNCIARAN ELS GUANYADORS?

 • Els guanyadors rebran una notificació al correu electrònic vinculat al seu compte de perfil My Skitude i seran anunciats de forma pública pels canals considerats oportuns.

QUI LLIURARÀ ELS PREMIS?

 • El premi s’especificarà a cada repte, podent-hi haver modificacions en base a l’estoc.

SI US PLAU TINGUES EN COMPTE

 • Que Apple no és un sponsor ni està involucrat de cap manera en l'organització dels reptes.