Cronoescalada de Port Ainé 2018

Clasificación

Cronoescalada de Port Ainé 2018

Premio: 2 noches de estancia en los apartamentos WintuWin Apartments de Rialp, 2 manguitos de brazo del Club Ciclista de Sort, 1 casco de bici Specialized Align de Esierri Bikes y Forfaits Skipallars 1 día (Temporada 18/19) para 2 personas.

Desafío: Completa la ruta en el menor tiempo posible

Lugar: Port Ainé

Periodo: Desde 28/04/2018 hasta 15/10/2018

Promocionado por: FGC

La Cronoescalada de Port Ainé

T'imagines les sensacions que pot tenir un ciclista professional quan s'enfronta a una cronoescalada d'un port de categoria especial com el de Port Ainé? Ara ja pots viure-les en primera persona amb el nou repte de l'app de l'estació: La Cronoescalada a Port Ainé. Amb sortida a Rialp i arribada a l'Hotel Port Ainé, els menys de 19km que separen ambdós punts esdevenen una pujada èpica que corba rere corba supera fins a més de 1200 metres de desnivell positiu amb rampes que arriben al 13% i un pendent mig de prop del 7% fins arribar a dalt l'Hotel, exhausts però amb la gran recompensa d'unes vistes increïbles en aquesta talaia natural de l'Alt Pirineu. A més, si coincideix amb la temporada d'estiu, podreu aprofitar per prendre un refrigeri i recuperar forces al bar - restaurant del propi hotel. I tu, t'hi atreveixes?

 

 

Aceptando participar en este desafío, aceptas las siguientes Condiciones Generales de Uso y Política de Privacidad, incluyendo las Condiciones particulares de los desafíos.