Bjursås

Sweden

- %
Open ski area
-
Snow type
0 cm
Snow depth

Bjursås 29-12-2016 at 07:06:35

Bägge sittliftarna öppna till toppen, två knappliftar och nu även liten snowpark. Vi hade väl alla hoppats på mer kyla och snö inför jul, men det är glada miner och kinderna är röda. ...och till helgen kommer kyla så att vi kan lägga snö igen och öppna ännu mer! Se erbjudandet från vår samarbetspartner Dalakraft - som kund får hela familjen en skiddag inklusive lunch till superpris. Kvalitetstid tillsammans!

Bjursås 24-12-2016 at 14:56:03

Från oss alla till er alla en riktigt god jul och gott nytt år

Bjursås 22-12-2016 at 07:11:53

Nu kör vi!! Dagarna blir länge igen och idag slår Bjursås upp portarna för säsongen. Äntligen! Bägge sittliftarna och en släplift snurrar från 9.30. Det kommer bli en supersäsong! Kom ut och hälsa på

Bjursås 12-12-2016 at 14:25:28

- 8 och solen är på väg upp. Det ser ut att bli en finfin dag! Kanonerna mullrar i backen och i helgen snöade det konstant så nu är det riktigt julfint ute. Skickar med dagsfärsk bild från elljusspåret på toppen! Hoppas vi ses i vinter! www.bjursas.com

Bjursås 06-12-2016 at 21:28:04

Mer snö i Bjursås! Från och med idag har vi 30% bättre snöläggningskapacitet i Bjursås Skicenter! Vi ligger i snösäkert område trots att vi är så långt söderut, men nu blir det ännu bättre. Med idealförhållanden snölägger vi nu berget på drygt en vecka. I bakgrunden skymtar Värdshuset där vi avslutar renovering med att lägga in nya furugolvet. Blir riktigt fint! Det har varit högt tryck på bokningen! Vi har fortfarande ett par fina stugor (bastu o kamin) lediga torsdag-måndag julhelgen kvar. Unna er en extra mysig jul - vi ser till att granen lyser i stugan när ni kommer upp och har glöggen på värmning.

Bjursås 04-12-2016 at 10:56:10

Hoppas vi ses idag på Tegera Arena för att heja fram Leksand mot Rögle! ...och även denna vecka lottar vi ut Familjedag i Bjursås bland besökarna. Några av er har kanske redan sett att vi samarbetar med Leksands IF! Vi är stolta att vara med att stötta - och förhoppningsvis göra det ännu roligare att gå på match. Idag är vi även på plats, tex om ni har funderingar kring Familje-kommunkortet. Hoppas vi ses! Skickar med en bild från en av klipporna i anläggningen, Joakim Björklund, från imorse. Det är fint i backen!! Nu är det inte långt till öppning. : )

Bjursås 27-11-2016 at 19:58:59

Sista dagarna för bästa erbjudandet 25%+25% rabatt. Boka senast onsdag! Det finns fortfarande ett par stugor kvar till jul och mellandagarna. Kom upp och få ett par riktigt lugna och fina juldagar - granen lyser i stugan och glöggen är varm när ni kommer! Klicka in på http://www.bjursas.com/erbjudande/ Skickar med lite skidpepp - edit av Bjurs-åkaren Isak Davidsson som går riksintaget på Freeride-gymnasiet. Riktigt duktig både på att åka och klippa film tycker vi!

Bjursås 26-11-2016 at 17:06:09

Mer skidåkning i Falun - samarbete Bjursås och Källviken! ...och även i år vill vi i Bjursås göra det extra smidigt för våra grannar i Falun, Rättvik, Leksand & Borlänge att komma till anläggningen - vi lanserar familjekort säsong från 3000 kr. Möt oss imorgon i Falan-gallerian och Bjursås julmarknad. Där får du veta mer om samarbetet och du kan även förköpa säsongskort! - - - - - - Mer skidåkning i Falun! I vinter lanserar Faluns två största skidanläggningar, Bjursås Skicenter och Källviksbacken, ett gemensamt initiativ för att skapa möjlighet till ännu bättre skidåkning i Falun! Respektive anläggnings säsongskort kommer att ge rätt att åka två dagar i den andra anläggningen. I vinter får man alltså två extra skiddagar på köpet - och dessutom valfrihet att testa mer av den fina skidåkning vi har i kommunen. - Det här tycker vi är jätteroligt. Vi bor i en kommun med fantastiska möjligheter till skidåkning och uteliv, att vi då hjälps åt för att ge våra gäster ännu större möjlighet att ta del av den hoppas vi kommer skapa mer skidåkning och på sikt fler skidåkare. Välkomna! Thomas Per Källviksbacken Bjursås Skicenter - - - - - - Det här tror vi blir toppen - helt enkelt ännu bättre möjligheter till fin skidåkning! Läs mer om samarbetet och säsongskort på www.bjursas.com/omoss/grannar och sprid gärna vidare. Imorgon kan man förköpa genom Swish - så hämtar man ut på plats senare!

Bjursås 20-11-2016 at 21:22:21

I helgen var det intro för gänget som ska hjälpas åt att leverera härliga upplevelser i vinter. Viktigt tema var Bästa bemötandet. Riktigt bra gäng och diskussioner - kommer bli super! Även klart med nya Bjursås-kollektionen i samarbete med suveräna Sport Design Sweden. Allt från primaloft-väst, munkjackor till badhandduk och kuddar. Snabbt och supersnyggt jobbat! Känns riktigt bra inför säsongen detta : ) Än finns lite boende kvar till jul och nyår - granen väntar i stugan, glöggen är varm och tomten kommer på besök. Mysigaste julen! Klicka in på www.bjursas.com/erbjudande eller slå oss en signal.

Bjursås 15-11-2016 at 08:04:19

Det händer mycket till säsongen! Vi öppnar med två sittliftar, 21 pister, två snowparks, 60 km längdspår (med Sörskog), isbana, badavdelning. Kom upp och få ett par riktigt lugna och fina juldagar - det finns fortfarande ett par stugor kvar till mysigaste julen och mellandagarna.