Quilòmetre Vertical - Vall de Peguera 2016

Join Standings

Completa la ruta en el menor temps possible

Sortint del mateix poble d’Espot, ens permet arribar fins el Refugi Josep Mª Blanc, ja en ple Parc Nacional. De baixada imprescindible parar als estanys que es troben al llarg del recorregut. En tot moment segueix el GR, marcat en vermell i blanc. Només cal descarregar-se una aplicació per poder entrar al rànking i es pot fer quan un vulgui. Tota la informació a la placeta situada abans del pont del riu.

El millor temps s'emportarà unes ulleres S’Track de la marca Cébé cortesia de Saorte Sports!

A més, entre tots els participants es durà a terme un sorteig de 5 vals 50%dte en la compra de 2 forfets aquest hivern*

Comprant 2 forfets de dia a Espot o a Port Ainé pel mateix dia t’apliquem un 50% dte en els dos. Validesa durant la temporada d’hivern 2016/2017.

Per a registrar la teva ruta:

1 ) Utilitza l'app d'Espot per a llegir el QR que trobaràs al cartell a l'inici de la ruta per iniciar el teu cronometratge.

2) Fes la ruta en el menor temps possible.

3) Un cop arribis al final de la ruta i per a finalitzar el cronometratge llegeix el QR del cartell del final de ruta.

4) El teu temps es publicarà al web www.espotesqui.cat i al teu perfil My Skitude, sempre i quan hagis completat el recorregut sencer.

En cas que vulguis millorar el teu temps podràs registrar la ruta tantes vegades com desitgis.

Condicions legals:

QUÈ ÉS LA RUTA CRONOMETRADA?

 • És un repte destinat a promocionar l'entorn d'Espot a través de la pràctica d'activitat física de forma sana.
 • Les activitats a la muntanya comporten un risc. Quan participis en un repte recorda que la teva seguretat i la dels altres és la primera prioritat. En tot cas, la participació en els reptes és farà sota la teva pròpia responsabilitat.

COM PARTICIPAR?

 • Participar en la Ruta Cronometrada d'Espot és gratuït i requereix haver iniciat sessió al compte My Skitude de l’app d'Espot.
 • La cursa tindrà un ranking associat, on es mostraran els millors temps de cada un dels participants, sempre i quant la seva participació hagi quedat correctament registrada i sincronitzada.
 • Important! Abans d'apuntar-te al repte assegura't de tenir l'última versió de l'aplicació mòbil, i el GPS del teu dispositiu en mode actiu.

COM ES SELECCIONEN ELS GUANYADORS?

 • Els rànquings i guanyadors estan basats en les estadístiques calculades per Sktiude, en base a les dades GPS registrades per les aplicacions mòbils compatibles amb My Skitude.
 • La sincronització de tracks GPS es produeix automàticament quan el dispositiu mòbil disposa d’una connexió a Internet prou bona.
 • Un cop inscrit/a en el repte, només entraran en el concurs aquells tracks enviats durant l'interval de validesa del repte. Skitude no es farà responsable dels problemes que es puguin produir en l'adquisició i transmissió de les dades.
 • En cas d’empat entre resultats, l'ordre en la classificació es determinarà en base a la data en la que s'hagi assolit el registre/fita: de més antic a més recent.
 • Skitude garantirà el joc net mitjançant la validació dels resultats del guanyador amb l'objectiu de garantir que es compleixin els requisits dels reptes. Si es considera que aquests són falsos o fraudulents, es tornarà a triar un nou guanyador, i així successivament. Skitude es reserva el dret, durant el transcurs del repte, de fer les validacions que consideri oportunes i els corresponents ajustos en els resultats.

COM S’ANUNCIARAN ELS GUANYADORS?

 • Els guanyadors rebran una notificació al correu electrònic vinculat al seu compte de perfil My Skitude i seran anunciats de forma pública pels canals considerats oportuns.

QUI LLIURARÀ ELS PREMIS?

 • El premi s’especificarà a cada repte, podent-hi haver modificacions en base a l’estoc.

SI US PLAU TINGUES EN COMPTE

 • Que Apple no és un sponsor ni està involucrat de cap manera en l'organització dels reptes.