Challenge Suunto @LaMolina – Itinerari Olímpica – Dues Estacions

Join Standings

Challenge Suunto @LaMolina – Itinerari Olímpica – Dues Estacions

Completa la ruta en el menor temps possible

Es tracta d’una ascensió de poc més de 5 quilòmetres de longitut molt completa que combina rampes amb fort desnivell, falsos plans i pujades continuades que sumen fins a 870m de desnivell en poca distància. L’exigència tècnica és alta sense arribar a ser difícil tècnicament i el recorregut discorre en zones sense perill.

Sortint del mateix pàrking del telecabina – centre d’esports adaptats de La Molina, ens calcem els esquís i prenem la pista “Volta Muntanya Sagrada” pel seu cantó a mode d’escalfament (precaució doncs els esquiadors d’alpí circulen en sentit contrari) fins al punt d’inici de l’itinerari en el punt on el camí es bifurca i enllaça la pista Olímpica. A pocs metres s’agafa la traça que es desvia cap a la dreta, endinsant-se al bosc. El terreny agafa una mica més d’inclinació, creuant el filat del telecabina i continua pel bosc del Pi. Aquí arribem a una de les zones més exigents del traçat, però a la vegada una de les més agradables.

Passat aquest tram, el bosc deixa pas a terreny obert. Es travessa una pista freqüentada per esquiadors on s’haurà d’estar atents i ser respectuosos, ja que els esquiadors aniran en direcció contrària. La traça ens portarà fins el cim de la tossa d’Alp, des d’on podrem gaudir d’unes magnifiques vistes de la Cerdanya, Cadi, Pedraforca i si el cel està ben seré, les magnífiques muntanyes de Montserrat.

Aquest itinerari compta amb la particularitat de que tots els participants que realitzin al recorregut i enregistrin el seu traçat a traves de l’APP de La Molina, optaran al premi de final de temporada d’un rellotge SUUNTO per home i per dona que es sortejarà entre tots ells.

Per a registrar la teva ruta:

1) Utilitza l'App de La Molina per a llegir el QR que trobaràs al cartell a l'inici de la ruta per iniciar el teu cronometratge.

2) Fes la ruta en el menor temps possible.

3) Un cop arribis al final de la ruta i per a finalitzar el cronometratge llegeix el QR del cartell del final de ruta.

4) El teu temps es publicarà al web www.lamolina.cat i al teu perfil My Skitude, sempre i quan hagis completat el recorregut sencer.

En cas que vulguis millorar el teu temps podràs registrar la ruta tantes vegades com desitgis.

Premis:
Un rellotge Suunto (2 guanyadors, un per a cada categoria. El model blau per a la categoria de dones i el model verd per a la categoria d’homes)

Condicions legals:

QUÈ ÉS LA RUTA CRONOMETRADA?

 • És un repte destinat a promocionar l'entorn de La Molina a través de la pràctica d'activitat física de forma sana.
 • Les activitats a la muntanya comporten un risc. Quan participis en un repte recorda que la teva seguretat i la dels altres és la primera prioritat. En tot cas, la participació en els reptes és farà sota la teva pròpia responsabilitat.

COM PARTICIPAR?

 • Participar en la Ruta Cronometrada de La Molina és gratuït i requereix haver iniciat sessió al compte My Skitude de l’app de La Molina.
 • La cursa tindrà un ranking associat, on es mostraran els millors temps de cada un dels participants, sempre i quant la seva participació hagi quedat correctament registrada i sincronitzada.
 • Important! Abans d'apuntar-te al repte assegura't de tenir l'última versió de l'aplicació mòbil, i el GPS del teu dispositiu en mode actiu.

COM ES SELECCIONEN ELS GUANYADORS?

 • Hi hauran 2 guanyadors un de masculí i un de femení.
 • El guanyador serà el que hagi registrat el menor temps en cada categoria.
 • Els rànquings i guanyadors estan basats en les estadístiques calculades per Skitude, en base a les dades GPS registrades per les aplicacions mòbils compatibles amb My Skitude.
 • La sincronització de tracks GPS es produeix automàticament quan el dispositiu mòbil disposa d’una connexió a Internet prou bona.
 • Un cop inscrit/a en el repte, només entraran en el concurs aquells tracks enviats durant l'interval de validesa del repte. Skitude no es farà responsable dels problemes que es puguin produir en l'adquisició i transmissió de les dades.
 • Skitude garantirà el joc net mitjançant la validació dels resultats del guanyador amb l'objectiu de garantir que es compleixin els requisits dels reptes. Si es considera que aquests són falsos o fraudulents, es tornarà a triar un nou guanyador, i així successivament. Skitude es reserva el dret, durant el transcurs del repte, de fer les validacions que consideri oportunes i els corresponents ajustos en els resultats.

COM S’ANUNCIARAN ELS GUANYADORS?

 • Els guanyadors rebran una notificació al correu electrònic vinculat al seu compte de perfil My Skitude i seran anunciats de forma pública pels canals considerats oportuns.

QUI LLIURARÀ ELS PREMIS?

 • El promotor del repte es farà càrrec de lliurar els premis anunciats, podent-hi haver modificacions en base a l’estoc.

SI US PLAU TINGUES EN COMPTE

 • Que Apple no és un sponsor ni està involucrat de cap manera en l'organització dels reptes.