Cronoescalada de Port Ainé 2018

Standings

Cronoescalada de Port Ainé 2018

Prize: 2 days of accommodation at Rialp WintuWin Apartments, 2 arm sleeves Sort Cycling Club, a Esierri Bikes Specialized Align helmet and Skipallars daily Ski Pass for two for 2018-19.

Challenge: Complete the route in the shortest time possible

Place: Port Ainé

Period: From 28/04/2018 to 15/10/2018

Promoted by: FGC

La Cronoescalada de Port Ainé

T'imagines les sensacions que pot tenir un ciclista professional quan s'enfronta a una cronoescalada d'un port de categoria especial com el de Port Ainé? Ara ja pots viure-les en primera persona amb el nou repte de l'app de l'estació: La Cronoescalada a Port Ainé. Amb sortida a Rialp i arribada a l'Hotel Port Ainé, els menys de 19km que separen ambdós punts esdevenen una pujada èpica que corba rere corba supera fins a més de 1200 metres de desnivell positiu amb rampes que arriben al 13% i un pendent mig de prop del 7% fins arribar a dalt l'Hotel, exhausts però amb la gran recompensa d'unes vistes increïbles en aquesta talaia natural de l'Alt Pirineu. A més, si coincideix amb la temporada d'estiu, podreu aprofitar per prendre un refrigeri i recuperar forces al bar - restaurant del propi hotel. I tu, t'hi atreveixes?

 

 

By agreeing to participate in this challenge, you agree to the following Terms of Use and the Privacy Policy, including the Challenge specific Terms of Use.