Eplény Síaréna

Hungary

- %
Open ski area
-
Snow type
cm
Snow depth

Eplény Síaréna Just 5 hours ago

Szuper volt ma a pálya, a felmelegedés ellenére is! Holnap hasonló kondíciókkal tudsz majd nálunk síelni! Az elmúlt időszakban sikerült annyi havat gyártanunk, hogy az átmeneti felmelegedés ellenére tökéletesen síelhető pályát tudunk nyújtani! Vasárnap is síelhető lesz az A1-es pálya, valamint a T1-es tanpálya reggel 9:30-tól este 19:00-ig! Oktatóink a síiskolában várják sok szeretettel növendékeiket, hogy mindenkit megtanítsanak biztonságosan síelni! Vendéglátós egységeink közül nyitva tart a Kemencés Büfé sok sok finomsággal, hogy ne maradjunk étlen szomjan a sportolás közben. Magyarország egyik legnagyobb síkölcsönzője, ami közvetlenül a pálya mellett található, készséggel várja vendégeit, hogy mindenki számára biztosítson vadonat új Atomic és Salomon léceket. Gyertek, és csatoljatok velünk vasárnap is!

Eplény Síaréna Just 13 hours ago

Tökéletes az A1-es pályánk, ragyogó napsütéssel társítva! Gyertek csatoljatok ti is!

Eplény Síaréna Just 17 hours ago

Ratrakolt pályával várunk az első síhétvégén, reggel 9:30-tól egészen este 19:00-ig várunk a “varázsszőnyegen”! Üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó, és az 1-es csákányos is! Tudsz csúszni a teljes A1-es pályán, valamint növendékeink számára nyitva van a T1-es tanpálya is! Síiskolánkban várjuk (nem csak) a kezdő síelőket és snowboardosokat! Ne feledjétek, síiskolánk mottója: A haladás technikája! Kemencés büfénk várja éhes – szomjas vendégeinket nyitástól zárásig! Ha nincs felszerelésed semmi gond, vadonat új kölcsönzőnk, vadonat új eszközökkel vár!

Eplény Síaréna Yesterday at 22:23:03

Ratrakolás kipipálva! Reggel vár a varázsszőnyeg!

Eplény Síaréna Yesterday at 17:43:29

Töltsd a hétvégét síeléssel Eplényben! Bezsebelheted az év első síhétvégéjét az Intersport Síarénában. Szezon eleje van, így nincsenek sokan a pályán, vígan élvezheted a havat és a lejtőt. Szombaton és vasárnap is 09:30-tól 19:00-ig várunk a hóra. Várakozás nélkül körözhetsz, mert üzemel a négyüléses Audi Sport Sífelvonó, az 1-es csákányos és a T1-es sífelvonó. Természetesen a síiskolánk is nyitva van, valamint a síkölcsönző és a Kemencés Büfé is várja a vendégeket. Nézd meg a videón milyen szuper a pálya!

Eplény Síaréna Yesterday at 14:25:10

Ilyen szuper ma a pálya!

Eplény Síaréna Yesterday at 13:15:54

Oktatóink sok szeretettel várják síelni / snowboardozni vágyó tanítványaikat! Jelentkezni lehet: www.siarena.hu/oktatas

Eplény Síaréna Yesterday at 12:31:12

Köszönjük vadonat új dekorációnkat az Onyxprint-nek!

Eplény Síaréna Yesterday at 12:29:37

Sportos karácsonyi ajánlatok az Intersportban!

Eplény Síaréna Yesterday at 08:32:08

Pattanj lécre, deszkára Eplényben a hétvégén! Síelj sorban állás nélkül a 4 üléses Audi Sport sífelvonóval Eplényben az Intersport Síarénában! Egész hétvégén nyitva tartunk, 9:30-tól 19:00-ig tudtok nálunk síelni. Üzemel az Audi Sport 4 üléses sífelvonó, és az 1-es csákányos. Az egész A1-es pályát be tudtuk havazni, több mint 1115 méteren tudtok csúszni nálunk, már december elején! Nyitva van a Síiskola is, tegnap már megkezdték az első oktatást szakképzett oktatóink a T1-es tanpályán! A völgyben több mint 50 cm hóvastagság található, míg a hegyen 45 cm.